Ο καιρός στο χωριό μας

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η Κατερίνα Ρίτσαρντς αναγγέλλει νέα εποχή στην Αδελφότητα Καριτσιωτών


Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Ρίτσαρντς η οποία εξελέγη πρόεδρος της Αδελφότητας των Καριτσιωτών στη χθεσινή συνεδρίαση παράδοσης / παραλαβής μεταξύ των εξερχόμενων και εισερχόμενων διοικητικών συμβουλίων.

Η εκλογή της Κατερίνας να ηγηθεί την
Αδελφότητα τα επόμενα δύο χρόνια αναγγέλλει μια νέα εποχή στο αντιπροσωπευτικό σώμα των Καριτσιωτών στην Αδελαΐδα, αφού μαζί της ως πρόεδρος, η Πάττυ Μιχαήλ αναλαμβάνει γραμματέας και ο Γιώργος Σταυριανός ταμίας. Επιπλέον η Πέννυ Αντωνίου και η Κατρίνα Ροζακλή ενισχύουν  την επιτροπή στον τομέα των δημόσιων σχέσεων.   Όλα τα πέντε αυτά νέα πρόσωπα είναι αυαστραλογεννημένα παιδιά μεταναστών από την Καρίτσα.

 
Η Κατερίνα Ρίτσαρντς είναι η μεγαλύτερη κόρη του Αργύρη και Ρενάτας Αντωνίου. Ο Αργύρης έφτασε στην Αυστραλία, ηλικίας 18 ετών, το 1965. Η Ρενάτα είναι γερμανικής καταγωγής.
 
Η Πάττυ Μιχαήλ είναι η μεγαλύτερη κόρη του Γιάννη και την Ερμιόνης Αντωνίου. Ο Γιάννης έφτασε, σε ηλικία 20 ετών, το 1963. Η Ερμιόνη, το γένος Χρηστάκου, κατάγεται από την Γράμμουσα Λακωνίας.
 
Ο Γιώργος Σταυριανός, είναι ο γιος του Παναγιώτη και της Κατίνας, και οι δύο από την Καρίτσα. Η Κατίνα, το γένος Αντωνίου, και ο αείμνηστος Παναγιώτης έφτασαν, ηλικίας 21 και 30 αντίστοιχα, το 1962.
 
Η Πέννυ Αντωνίου είναι η κόρη του Ντίνου και Συρματένιας. Ο Ντίνος έφτασε, ηλικίας 18 ετών, το 1966. Η Συρματένια γεννήθηκε στην Αυστραλία.
 
Η Κατρίνα Ροζακλή είναι η κόρη του Διαμαντή και της Δήμητρας. Ο Διαμαντής έφτασε, ηλικίας 18 ετών, το 1962. Η Δήμητρα κατάγεται από το Αρτεμίσιο Μαντινείας. Ο Διαμαντής και ο αείμνηστος Κώστας Μαλαβάζος αναγνωρίζονται ως πρωτεργάτες στην ίδρυση της Αδελφότητας το 1986.
 
Η καινούργια ηγετική ομάδα  θα έχει τη στήριξη  του προηγούμενου συμβουλίου, συγκεκριμένα το Μιχάλη Μαλαβάζο, αντιπρόεδρο, Κώστα Μαλαβάζο, βοηθό γραμματέα, και Κώστα Κατσάμπη, βοηθό ταμία, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου: Αργύρη Αντωνίου, Γεωργία Βλάχου, Γιάννη Κατσάμπη και Γιάννη Σταυριανό.
 
Εφορευτική και Εξελεγκτική Επιτροπή
Δημήτρης Κατσάμπης 
Ιωάννης Αντωνίου 
Μιχάλης Ιωαν. Μαλαβάζος
 
Εθελοντές
Τάσος Αντωνίου 
Γιώργος Κατσάμπης 
Νίκος Κατσάμπης 
Στέλιος Μαλαβάζος 
Μαρίνα Προφύρη 
Γιώργος Ροζακλής 
Κατερίνα Σταυριανού 
Ελένη Φασμούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: