Ο καιρός στο χωριό μας

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Ευρώτα: Διακήρυξη ανάδειξης αναδόχου για έργο «Ύδρευση Καρίτσας»

Τη διαδικασία για την υποβολή προσφορών από ενδιαφερόμενους εργολάβους προκειμένου να ολοκληρωθεί το υδρευτικό σύστημα της Καρίτσας ανακοίνωσε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης.

Προσφορές μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου όποτε σύμφωνα με την καθιερωμένη διαδικασία θα διεξαχθεί δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός με τις σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου της εκτέλεσης του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 109.350,00€ και προθεσμία εκτέλεσης 150 ημερών, δηλαδή 25 Μάη 2012.


Η δημοπρασία θα διενεργηθεί την ίδια μέρα, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. (ώρα λήξης παράδοσης των προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Ευρώτα στο Δημοτικό κατάστημα Σκάλας.


Συγκεκριμένα το έργο αφορά την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών προκειμένου να είναι δυνατή η μεταφορά νερού από την γεώτρηση στο Παλαιόκαστρο έως την δεξαμενή κοντά στην κεντρική πλατεία του χωριού, υψομετρικής διαφοράς περίπου 365μ. Επισημαίνεται ότι το δίκτυο μεταφοράς νερού είναι ήδη κατασκευασμένο.


Ενδεικτικά οι εργασίες που μπορεί να απαιτηθούν είναι, μεταξύ άλλων, εγκατάσταση ενδιάμεσων δεξαμενών, εγκατάσταση αντλιοστασίων, ενδεχόμενη κατασκευή οικίσκων, εγκατάσταση ηλεκτρικών πινάκων, εγκατάσταση ασύρματων συστημάτων λειτουργίας των αντλιοστασίων, σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ.


Το έργο αυτό αναμένεται να φέρει σε αίσιο πέρας τον παρατεταμένο αγώνα των Καριτσιωτών για ένα σύγχρονο σύστημα ύδρευσης του χωριού που θα ανταποκρίνεται επιτέλους στις ανάγκες, τις προσδοκίες και τον τρόπο ζωής του 21ου αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: