Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Δημήτρης Αντωνίου καλείται σε κορυφαίο θεσμό των νέων

Ο Δημήτρης Αθ. Αντωνίου από την Καρίτσα είναι ένας από 67 συνδημότες που επιλέχτηκαν με κλήρο να υπηρετήσουν στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ευρώτα (Δ.Ε.Δ.)

Σύμφωνα με την εισήγηση του αντιδημάρχου κ. Ηλία Παναγιωτακάκου κατά την τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή 23 Μαΐου 2011, η (Δ.Ε.Δ.), αποτέλεσμα πρωτοβουλίας του δημάρχου κ. Γιάννη Γρυπιώτη στην οποία και προεδρεύει, είναι κορυφαίος θεσμός των νέων που αποσκοπεί στην «ανοικτή δημοκρατική κοινωνία με διαφάνεια και έλεγχο».

 

Ο κ. Παναγιωτάκος εικάζει ότι «Η Δ.Ε.Δ. μαζί με την Ηλεκτρονική Διαβούλευση κύρια των νέων ανθρώπων και τα τοπικά δημοψηφίσματα μπορούν να αποτελέσουν πυλώνες προτασιακού λόγου, θέσεων, προτάσεων αλλά και αμφισβητήσεων των πολιτικών της Δημοτικής αρχής,

«Φορείς, σύλλογοι, γυναίκες, νέοι και πολίτες που προήλθαν από κλήρωση αποτελούν αυτόν το θεσμό που φιλοδοξούμε να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών θέσεων και προτάσεων που θα δώσουν αναγεννησιακή ώθηση και αναπτυξιακή τροχιά για τον Δήμο μας.»


Η συμμετοχή του Δημήτρη Αντωνίου εξασφαλίζει την εκπροσώπηση του χωριού μας σε αυτό το νέο φόρουμ και προσφέρει ένα ακόμα φορέα για τη φωνή της Καρίτσας να ακούγεται και να μετράει. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκτελεί το ρόλο με ζήλο, αφοσίωση και ενθουσιασμό. 


Ο πλήρης κατάλογος των συμμετεχόντων εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: