Ο καιρός στο χωριό μας

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ο Βαγγέλης Κατσάμπης ανάμεσα στα τρόπαια της επιτυχίας

Η ελληνοστηριζόμενη ποδοσφαιρική ομάδα Άντελάιντ Κόμετς, μια από δώδεκα ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ της Νότιας Αυστραλίας, χθες κατέκτησε το τοπικό κύπελλο νοκ-άουτ θριαμβεύοντας 2-1 επί της Κρόυντον Κιγκς που υποστηρίζεται από την πολωνική παροικία.

Έτσι η Άντελάιντ Κόμετς εκτός από το πολύτιμο τρόπαιο θα έχει επιπροσθέτως και θέση στο παν-αυστραλιανό κύπελλο νοκ-άουτ προς το τέλος της χρονιάς ενάντια στους γίγαντες της εθνικής κατηγορίας του αυστραλιανού ποδοσφαίρου.

Είμαστε περήφανοι να αναφέρουμε ότι ο team manager (υπεύθυνος της ομάδας) των κυπελλούχων, ο οποίος επίσης απονεμήθηκε μετάλλιο, είναι ο Βαγγέλης Κατσαμπής, 1ης γενιάς απόγονος της Καρίτσας.

Στη φωτογραφία ο Βαγγέλης ποζάρει με δύο κύπελλα: το μεγάλο που θα κρατήσει ο σύλλογος για ένα χρόνο και στη συνέχεια θα μεταβιβαστεί στον νικητή του διαγωνισμού του επόμενου έτους, ενώ το μικρότερο είναι ενθύμιο που θα κρατήσει ο σύλλογος για πάντα.

Ο Βαγγέλης πιστεύει ότι το κύπελλο είναι τεράστια ανταμοιβή στην ομάδα και το σύλλογο για την πολύ σκληρή δουλειά που έχουν κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλλά τώρα είναι καιρός να απολαύσουν τη στιγμή και το γεγονός και για χαλάρωση, και τι καλύτερος τρόπος από διακοπές στο προγονικό χωριό, την Καρίτσα του Πάρνωνα. Ο Βαγγέλης, μαζί με την οικογένειά του αναχωρούν τον επόμενο μήνα για την πατρίδα.

Τους αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: