Ο καιρός στο χωριό μας

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια Μαργαρίτα και Παναγιώτα Μπαλαμπάνου

Ο Χρήστος Μπαλαμπάνος και η σύζυγός του, Ευγενία Λάμπρου, από το Γεράκι, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι για τα επιτεύγματα που σημειώνουν οι δυο κόρες τους, η Μαργαρίτα και η Παναγιώτα.

Όπως είναι καθιερωμένο, κάθε χρόνο, την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, σ' όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, δίνονται Βραβεία και Αριστεία. Βραβείο παίρνει ο πρώτος μαθητής κάθε τάξης και Αριστείο όσοι μαθητές έχουν απολυτήριο πάνω από 18,5.

Στο Γεράκι η Μαργαρίτα Μπαλαμπάνου, πρώτη στην Γ΄ Λυκείου, πήρε το Βραβείο όπως επίσης και το Αριστείο αφού τελείωσε το Λύκειο με 19,3.

Η Μαργαρίτα πράγματι πέτυχε εξαιρετικά καλά αποτελέσματα σε κάθε χρονιά στο Γυμνάσιο καθώς και στο Λύκειο αφού ήταν πρώτη σε όλες τις τάξεις και συνολικά έχει πάρει έξι Βραβεία και έξι Αριστεία.

Σήμερα η Μαργαρίτα είναι πρωτοετής φοιτήτρια στη σχολή Χημικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πάτρας.

Να σημειωθεί στο τέλος του Ιουλίου η Μαργαρίτα βραβεύτηκε μαζί με τους πρώτους μαθητές της Γ΄ Λυκείου των σχολείων της Λακωνίας από την Παλλακωνικη Ένωση Αμερικής και Καναδά. Της απονεμήθηκε τιμητικό μετάλλιο καθώς και χρηματική επιβράβευση.

Όταν πρόκειται για επιτυχία στο σχολείο, φαίνεται ότι η μικρότερη της αδελφή, η Παναγιώτα, κι αυτή επίσης, ακολουθεί τα χνάρια της Μαργαρίτας. Η Παναγιώτα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πήρε Αριστείο αφού τελείωσε την Γ΄ Γυμνασίου με 19.

Συγχαρητήρια στις δύο λαμπρές Γερακιτοπούλες με την ευχή τη συνέχιση της επιτυχούς πορείας στις σπουδές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: