Ο καιρός στο χωριό μας

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Οι ντόπιοι τώρα καλύτερα ενημερωμένοι για τα νέα ευρωπαϊκά προγράμματα


Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 6:30μμ στο καφέ «Αγνάντι» του Δημητρίου Μιχαλούτσου, διοργάνωσε ημερίδα σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας για τα «Νέα Ευρωπαϊκά Προγράμματα» σε περίοδο κρίσης.

Ομιλητές ήταν: Ο κ.Απόστολος Παπαφωτίου, εντεταλμένος σύμβουλος διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα ευρωπαϊκά προγράμματα ως μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων και ο κ.Μαρίνος Μπερέτσος, διευθύνων σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Πάρνωνα, που αναφέρθηκε για την αγροτική ανάπτυξη, νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου, κ.  Χρήστος Μπαλαμπάνος, αναφέρει αρκετές γυναίκες και άντρες παρακολούθησαν την ημερίδα.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν το μέλος του συλλόγου, ο πολιτικός μηχανικός κ. Πολυζώης Κουρκούλης, τον οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί πολύ για τη πολύτιμη βοήθεια του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μπαλαμπάνος καλωσόρισε τους ομιλητές και τους παρευρισκόμενους και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις και σε χωριά.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και η Αντιπεριφερειάρχης κ.Αδαμαντία Τζανετέα την οποία ο σύλλογος επίσης ευχαριστεί για την βοήθειά της και τη συνεργασία για την πραγματοποίηση της ημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: