Ο καιρός στο χωριό μας

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο ο Εμπορο-επαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου έκοψε την 9η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 6 Ιανουαρίου 2014, Ημέρα των Θεοφανίων, στο Καφέ «Μελιά» στο Γεράκι. 

Ο Χρήστος Μπαλαμπάνος, πρόεδρος του συλλόγου, αναφέρει ότι παρευρέθησαν ο π. Ιωάννης Χαραμής, η αντιδήμαρχος του Δήμου Ευρώτα κ. Νίκη Χρήστου –Μιχαλούτσου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φίλιππος Πήλιουρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου και κ. Παναγιώτης Αργυρίου, καθώς και πρόεδροι των συλλόγων του Γερακίου και πλήθος κόσμου.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον Αιδεσιμότατο, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Μπαλαμπάνος ο οποίος μαζί με τις ευχές του για την νέα χρονιά αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του συλλόγου κατά το έτος 2013 και τόνισε ιδιαίτερα ότι «με συλλογική προσπάθεια και ομοψυχία, με στήριξη της τοπικής αγοράς και αλληλοϋποστήριξη των εμποροεπαγγελματιών θα μπορέσει ο εμπορικός κόσμος να ανταπεξέλθει στα οικονομικά προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας».

Ευχές για την νέα χρονιά έδωσαν και όλοι οι επίσημοι. Τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο μικρός Γιάννης Χρ. Βουρβουριώτης και του δόθηκε από τον πρόεδρο ένα δώρο για το καλό της χρονιάς.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προσέφερε τα αναψυκτικά και τους καφέδες σε όλους τους παριστάμενους και έδωσε από ένα αναμνηστικό δώρο σε κάθε οικογένεια.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η κλόουν Αφρουλίτσα μαζί με τον Mάγο του ΟΖ και την Άγιο- Βασιλίνα, οι οποίοι σε διπλανή αίθουσα διασκέδασαν για τρεισήμισι ώρες όλα τα μικρά παιδιά παίζοντας διάφορα παιχνίδια και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το διοικητικό θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Εύχεται χαρούμενη κι ευτυχισμένη χρονιά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: