Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Καριτσιώτισσα απέσπασε 3ο βραβείο στο διαγωνισμό τραγουδιού «Ο Παλλακωνικός Σύλλογος έχει ταλέντα!»


Φωτο: Δήμητρα Ροζακλή
Συγχαρητήρια στην Ελένη Αντωνίου η οποία απέσπασε το 3ο βραβείο στο φερεινό διαγωνισμό τραγουδιού «Ο Παλλακωνικός Σύλλογος έχει ταλέντα!» που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή βράδυ, 8 Φεβρουαρίου 2013, στο Παλλακωνικό Οικογενειακό Κέντρο της Αδελαΐδας.





Η 25χρονη αυστραλογεννημένη κόρη του Αργύρη και της Ρενάτας Αντωνίου, η οποία διαθέτει μόνο βασική γνώση της ελληνικής γλώσσας, ωστόσο αγαπά την ελληνική μουσική και τα τραγούδια και λατρεύει την Καρίτσα.

 

Η Ελένη επίλεξε να ερμηνεύσει το «Δε θέλω τέτοιους φίλους», και κέρδισε τόσο τις καρδιές όσο και τους ψήφους από το θερμό ακροατήριο με την απόδοσή της. Το 1ο Βραβείο κέρδισε ο Γιώργος Φλουρέντζου, καταγωγή από την Αίγυπτο, με το τραγούδι «Το Άγαλμα» και 2ο Βραβείο ο Τάσος Οικονόμου, καταγωγή Αγίους Αναργύρους, με το τραγούδι «Ο Παλιατζής» 



Πέρυσι, τη πρώτη φορά που ο διαγωνισμός έλαβε χώρα, νικήτρια ανακηρύχτηκε πρώτη ξαδέρφη του πατέρα της Ελένης, η Γεωργία Βλάχου, το γένος Αντωνίου από την Καρίτσα, με το τραγούδι «Μου παρήγγειλε τ' αηδόνι», 2ος βγήκε ο Δήμος Κούρλας, καταγωγή Γεράκι, με το τραγούδι «Νάσαν τα νιάτα», και 3ος ο Αργύρης Πήλιουρας, καταγωγή Κοσμά Κυνουρίας, με το τραγούδι «Βιολέτα μου ανθισμένη». 

 
 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: