Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίττας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου

(Φωτο: Χρήστος Μπαλαμπάνος)
Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου έκοψε την 8η πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 6 Ιανουαρίου 2013, ημέρα των Θεοφανείων, στο καφέ-μπαρ «ΑΝΑΚΤΟΡΟ» στο Γεράκι.

Όπως αναφέρει ο Χρήστος Μπαλαμπάνος, πρόεδρος του συλλόγου, παρευρέθησαν ο Αιδεσιμότατος Ιωάννης Χαραμής, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ευρώτα κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος και η κ. Νίκη Χρήστου –Μιχαλούτσου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ευρώτα κ . Ελένη Δεντάκου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Πανδής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ευρώτα κ. Φίλιππος Πήλιουρας, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ευρώτα κ. Παρασκευή Πετροπούλου, οι πρόεδροι των συλλόγων του Γερακίου και πλήθος κόσμου.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον αιδεσιμότατο, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Μπαλαμπάνος ο οποίος μαζί με τις ευχές του για την νέα χρονιά αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του συλλόγου κατά το έτος 2012 αλλά και όλης της οκταετίας που είναι πρόεδρος και τόνισε ιδιαίτερα ότι «με συλλογική προσπάθεια και ομοψυχία, με στήριξη της τοπικής αγοράς και αλληλοϋποστήριξη των εμποροεπαγγελματιών θα μπορέσει ο εμπορικός κόσμος να ανταπεξέλθει στα οικονομικά προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας». Ευχές για την νέα χρονιά έδωσαν και όλοι οι επίσημοι. Τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιττας ήταν η κ.Κατερίνα Νίκια και της δόθηκε από τον πρόεδρο δώρο ένα ρόδι για το καλό της χρονιάς.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προσέφερε τα αναψυκτικά και τους καφέδες σε όλους τους παριστάμενους, έκανε κλήρωση δώρα προσφορά μελών και του συλλόγου και για το τέλος είχε φροντίσει να έρθει ο Άγιος Βασίλης με τη βοηθό του και να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά. Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχόμαστε χαρούμενη κι ευτυχισμένη χρονιά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: