Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σχολική γιορτή: Λήξη σχολικής χρονιάς 2011-2012

(Φωτο: Χρήστος Μπαλαμπάνος)
Γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, συγγενείς και φίλοι από το Γεράκι, το Αλεποχώρι, την Καλλιθέα και την Καρίτσα κατέφθασαν στο Δημοτικό Σχολείο Γερακίου το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2012 να καμαρώσουν τα παιδιά τους και να γιορτάσουν όλοι μαζί το τέλος της σχολικής χρονιάς στο σχολείο που παρέχει την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για όλα τα παιδιά απ’ όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Γερονθρών. 

Και πράγματι, όπως αναφέρει ο Χρήστος Μπαλαμπάνος, πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο προαύλιο του σχολείου οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σχολική χρονιά με θεατρικές παραστάσεις και αθλοπαιδιές.

Τα νήπια και τα προνήπια παρουσίασαν μία θεατρική παράσταση με τίτλο «Παλιός Ελληνικός Κινηματογράφος», η Δ’ τάξη του Δημοτικού παρουσίασε το θεατρικό έργο «Ελλάδα Δεν Έχεις Ταλέντο» και η Ε’ τάξη παρουσίασε το «Φίλοι Γιατροί» καθώς και το «Δημόσιοι Υπάλληλοι».

Στο τέλος, στο προαύλιο του σχολείου, μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης, με σύνθημα το «Ευ Αγωνίζεσθαι» έπαιξαν διάφορα ομαδικά παιχνίδια προβάλλοντας την αξία του αθλητισμού και πόσο σημαντική είναι η άθληση του σώματος στη ζωή μας!

Αξίζουν να δοθούν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και στους δασκάλους τους για την διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: