Ο καιρός στο χωριό μας

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ανάθεση καθηκόντων επίβλεψης του έργου της ύδρευσης της Καρίτσας


Την Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012, με εντολή του δημάρχου, κ. Ιωάννη Γρυπιώτη, η κ. Αντιγόνη Στρατάκου, αναπληρώτρια προϊστάμενη της διεύθυνσης περιβάλλοντος, πολεοδομίας και τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ευρώτα, ανάθεσε μια σειρά καθηκόντων σχετικά με την επίβλεψη του έργου της ύδρευσης της Καρίτσας, προϋπολογισμού 101.695,49€.

Πρώτων, έχοντας υπόψη το εργολαβικό συμφωνητικό του έργου του οποίου ανάδοχος είναι ο κ. Γεώργιος Αρώνης, όρισε επιβλέποντα μηχανικό των εργασιών του έργου τον μηχανολόγο μηχανικό κ. Παναγιώτη Δερτιλή, προϊστάμενο του τμήματος τεχνικών υπηρεσιών, ο οποίος θα φροντίζει για την πιστή εφαρμογή των όρων της σύμβασης από τον ανάδοχο και την εμπρόθεσμη κατασκευή του έργου, σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης, της επιστήμης, τις διατάξεις που ισχύουν και τις διαταγές του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Δεύτερον, όρισε την πολιτικό μηχανικό κ. Παναγιώτα Ψυμογεράκου να επικουρεί τον επιβλέποντα μηχανικό κ. Δερτιλή στο έργο του σε όλα τα θέματα των αντίστοιχων εργασιών, σύμφωνα με τις οδηγίες του και τις κείμενες διατάξεις που αφορούν τις κατασκευές από σκυρόδεμα και λοιπές εργασίες, όπως και σωληνώσεις. Επιπροσθέτως, θα παρακολουθεί και θα ελέγχει οποιοδήποτε τμήμα του έργου όταν κωλύεται ο κ. Δερτιλής.

Τρίτον, συγκρότησε τους δύο τεχνικούς υπαλλήλους, δηλαδή τον κ. Δερτιλή και την κ. Ψυμογεράκου, ως επιτροπή για την παραλαβή και έλεγχο της ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ή ενσωμάτωση στο έργο. Στο θέμα αυτό ευθύνη τους είναι ο έλεγχος της ποιότητας και η παραλαβή των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: