Ο καιρός στο χωριό μας

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Χρήστος Μπαλαμπάνος: Επανεκλέχτηκε πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου

Συγχαρητήρια στον κ. Χρήστο Μπαλαμπάνο ο οποίος την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 επανεκλέχτηκε πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου στο γειτονικό Γεράκι. Ο κ. Μπαλαμπάνος αποδέχεται την ευθύνη να ηγηθεί τον οργανισμό τα επόμενα δύο χρόνια, μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για την περιφέρεια και τη χώρα ως σύνολο.

Εκτός από τον κ. Μπαλαμπάνο στη θέση προέδρου,
επανεκλέχτηκε και  η κ. Πολυξένη Αγγελέτου  να συνεχίσει στο ρόλο του ταμία, ενώ η κ. Αγγελική Σπυριδούλια-Μουρτζίκου αναλαμβάνει τα καθήκοντα γραμματέα. Δύο επιπλέον μέλη ο κ. Νεκτάριος Γεωργαντώνης και ο κ. Αναστάσιος Κούρλας ολοκληρώνουν το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο. Επιπλέον, η ελεγκτική επιτροπή αποτελείται από την κ. Μαρία Πήλιουρα, την κ. Βασιλική Τσολομίτη, και την κ. Αγγελική Χριστάκου-Δούλφα.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε εδώ και έξι χρόνια, το 2005, και αποτελείται από 66 μέλη που συμμετέχουν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στο Γεράκι αλλά και στην ευρύτερη περιοχή αν και δεν είναι σαφές αν αυτό επεκτείνεται και στην Καρίτσα. Κύριοι στόχοι περιλαμβάνουν:


  • Διαφύλαξη, μελέτη και προαγωγή των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του
  • Ανάπτυξη της εμπορικής, βιοτεχνικής και επαγγελματικής πίστης και αλληλεγγύης και  κραταίωση της σύμπνοιας και της αρμονίας μεταξύ των μελών
  • Εξυπηρέτηση των γενικότερων όρων της διεξαγωγής και συμφερόντων του εμπορίου
  • Ενθάρρυνση για την ίδρυση από τα μέλη του παραγωγικών καταναλωτικών, προμηθευτικών ή πιστωτικών συνεταιρισμών
  • Στενή συνεργασία με την Εκκλησία, το Δήμο και τους άλλους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Γεράκι για την ανάδειξη του ιστορικού τόπου
Ο Σύλλογος είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας (Ο.Ε.Σ.Π) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) Αντιπρόσωπος του Συλλόγου στα δύο αυτά εμποροεπαγγελματικά όργανα επανεκλέχτηκε να συνεχίσει η κ. Πολυξένη Αγγελέτου.

Ο εμποροεπαγγελματικός σύλλογος είναι ένας ιδιαίτερα ενεργός οργανισμός στη ζωή του Γερακίου και ο κ. Μπαλαμπάνος είναι εξαιρετικά δραστήριος στην προώθηση της περιοχής όπου και όποτε μπορεί, ειδικά μέσω στενής επαφής με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ευχόμαστε στον κ. Μπαλαμπάνο και στο νέο διοικητικό συμβούλιο κάθε επιτυχία στις προσπάθειές τους να εκπροσωπούν τα συμφέροντα του Γερακίου και της ευρύτερης περιοχής στα δύσκολα δύο χρόνια της καινούργια θητείας που αναλαμβάνουν. 


Λεπτομερή περιγραφή από το έργο του Συλλόγου θα βρείτε στην διεύθυνση
http://www.geronthrai.gr/contact.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: