Ο καιρός στο χωριό μας

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

YouTube Μιχάλη Λεϊμονίτη: Περιήγηση στην Καρίτσα

Ως ειδικό αφιέρωμα στους ξενιτεμένους Καριτσιώτες ο Μιχάλης Λεϊμονίτης, διαχειριστής και συντάκτης του ιστολογίου «Δήμος Ευρώτα Σκάλα Λακωνίας», επισκέφτηκε την Καρίτσα με ξεναγό το Μιχάλη Ρήγα, αποτυπώνοντας με βιντεοκάμερα τα σπίτια, τις γειτονιές και τα σοκάκια του χωριού. Η βιντεοταινία χωρίζεται σε δύο μέρη διάρκειας 15 και 13 λεπτών αντίστοιχα. Ειλικρινείς ευχαριστίες και στους δύο Μιχάληδες για την ευγενική τους χειρονομία η οποία εκτιμείται από όλους τους χωριανούς, ιδίως εκείνους που ζουν μακριά από το πατρογονικό χωριό. 
Ο Μιχάλης Λεϊμονίτης (αριστερά) σε στιγμή
διακοπής της βιντεοσκόπησης στην Καρίτσα
As a special tribute to Karitsiotes living abroad, Michalis Leimonitis, webmaster and editor of the Laconian blog “Dimos Evrota Skala Lakonias”, visited Karitsa with tour guide Michalis Rigas, videoing houses, neighbourhouds and  village paths.  The video film is in two parts of duration 15 and 13 minutes respectively.  Sincere thanks to both for their kind gesture, greatly appreciated by all villagers, especially those living away from the ancestral village.




1 σχόλιο:

leimonitis είπε...

Καλημέρα σε όλους τους Καριτσιώτες.

Μου απομένει μια ήμερα για να ολοκληρώσω τη καταγραφή στην Καρίτσα. Στα βίντεο υπάρχουν ορισμένα σφάλματα, τα οποία σε πρώτη ευκαιρία θα τα διορθώσω, καθώς ο χρόνος μου αυτή την περίοδο είναι περιορισμένος και στο Καριτσιώτικο αντάμωμα στις 23 Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί. Περιμένουμε και τις δικές φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση σας, τις οποίες θα τις προβάλω στο χωριό με προτζέκτορα ,καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο, ίσως στο εγγύς μέλλον να είναι εφικτό και τότε θα υπάρχει η δυνατότητα να δείτε τη Καρίτσα ζωντανά σε εικοσιτετράωρη βάση, μέσα από live webcam.